Книгата "Безопасна скорост" на известния полски състезател
Собеслав Засада вече е достъпна на сайта на "Рали Клуб България"

 

Собеслав Засада е едно от най-известните имена в историята на полския автомобилен спорт. През 60-те и 70-те години на ХХ век, той е доказал многократно своята класа по европейските и световни трасета. Връх в кариерата му са трите европейски титли - през 1966, 1967 и 1971 година, както и участията му в кенийското рали "Сафари". Едновременно с това той е познат на дългогодишните фенове на българския автомобилен спорт и с победата си в рали "Златни Пясъци" през 1972 година.









В книгата си "Безопасна скорост", Собеслав Засада споделя своя богат опит в управлението на автомобила. По думите на автора, книгата е насочена преди всичко към обикновения шофьор и неговата безопасност, но въпреки това в нея има полезна информация за почти всеки състезател.


Все пак сме длъжни да Ви предупредим, че техниката сериозно се е развила през последните няколко десетилетия и част от информацията в тази книга не отговаря на съвременните условия на шофиране (било то всекидневно или състезателно). Използвайте наученото от тази книга единсвтено на своя отговорност!








Книгата е разделена на осем части. Можете да ги изтеглите от тук:
Bezopasna skorost-1.pdf - 2.7Mb
Bezopasna skorost-2.pdf - 3.1Mb
Bezopasna skorost-3.pdf - 4.1Mb
Bezopasna skorost-4.pdf - 4.3Mb
Bezopasna skorost-5.pdf - 4.2Mb
Bezopasna skorost-6.pdf - 4.3Mb
Bezopasna skorost-7.pdf - 2.6Mb
Bezopasna skorost-8.pdf - 2.6Mb

 
   
Правата на статиите и снимките запазени за авторите! © 2002-2005 Rally Club Bulgaria